• Thrasher

  Thrasher

  Thrasher

  Thrasher is van origine een skateboard magazine dat maandelijks wordt uitgebracht en is opgericht in 1981 door Jake Phelps. Het magazine staat vol opvallende skateboardfoto’s, interviews met professionele skateboarders en artikelen over skateboard lifestyle en skateboarden.

  Skater of the Year
  Daarnaast is Thrasher verantwoordelijk voor het jaarlijks uitgeven van de bekende titel ‘Skater of the Year’. De skater die dat jaar het meest in de spotlight stond mag de titel in ontvangst nemen. Inmiddels is de ‘Skater of the Year’ titel de meest gerespecteerde titel die je kunt krijgen als skateboarder!

  Thrasher streetwear
  Alsof de maandelijkse uitgave van een razend populair skateboard magazine en het uitreiken van de meest gerespecteerde titel in de skateboard wereld nog niet geweldig genoeg is… Thrasher biedt ook nog een kleding en headwear collectie!

  Een uitgebreide collectie bestaande uit eenvoudige maar unieke items. Items die – net als het Thrasher skate magazine en de titel – enorm populair zijn!

  Voor de ontwerpen van de kleding laat Thrasher zich inspireren door streets, muzikanten en kunstenaars. Of dat terug te zien is in de collectie? Jazeker! Van fel gekleurde Jay Adams signature hoodies tot de bekende Flame logo tees en hoodies. Thrasher kleding is eenvoudig maar enorm geliefd. Niet alleen in de wereld van skateboarden maar ook ver daarbuiten!

  Al meer dan 30 jaar zijn de Thrasher’s Classic, Flame, Skategoat en “Skate and Destroy” logo’s een van de meest herkenbare logo’s in de underground scene. Tegenwoordig is Thrasher zowel voor mannen als voor vrouwen niet meer weg te denken als het aankomt op streetwear!

  Thrasher bij Go-Britain
  Een merk als Thrasher mag dan ook niet ontbreken bij jouw #1 in streetwear, Go-Britain! Van een goede muts of cap tot een dope tee of hoodie. Alles voor jouw ultieme Thrasher clothing vind zowel in-store als online je bij Go-Britain!

  Door de grote populariteit van de items moet je razend snel zijn. Een Thrasher item gezien die je graag wil hebben? Wacht dan niet te lang… Voor je het weer grijp je mis!

  Ligt Thrasher binnenkort bij jou in de kast? Je besteld jouw favorieten eenvoudig op Go-Britain.nl.

  Bestel Thrasher nu online op Go-Britain. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16.30 uur, wordt de volgende dag al geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

3 artikel(en)