• The North Face

  The North Face

  The North Face

  The North Face heeft haar naam te danken aan de koudste, meest meedogenloze zijde van een berg. Grappig aangezien het verhaal van het merk start op het strand North Beach, San Francisco. Op dit strand besloten de twee oprichters van hun passie hun werk te maken; wandelen!

  The North Face een groot succes
  Al snel werd The North Face DE winkel waar je terecht kon voor klim- en trekkersmaterialen van top kwaliteit. Na de verhuizing van het merk in 1968, waarbij zij verplaatsten naar de andere kant van de Baai van San Francisco, werden de eerste ontwerpen gemaakt voor eigen alpinekleding en -uitrusting. Ontwerpen die nodig moesten worden gerealiseerd.

  In de jaren 60 werden de items van The North Face populair onder actieve outdoor-athleten en startte het merk met de sponsoring van expedities naar de verste hoeken van de wereld. De slogan “Never Stop Exploring” was geboren!

  Kort daarna – in het begin van de jaren 80 – werd skikleding voor de meest extreme weersomstandigheden toegevoegd aan het assortiment. Aan het eind van de jaren 80 werd The North Face de enige leverancier in de Verenigde Staten met een uitgebreide collectie hoogwaardige buitenkleding, skikleding, slaapzakken, rugzakken en tenten.

  In de jaren 90 maakte The North Face haar entree in de wereld van sportkleding. Met de lancering van de bekende Tekware™ was een innovatieve collectie, ontworpen om met bergbeklimmers, backpackers, wandelaars, duurlopers en andere natuurfanaten er op uit te gaan geboren. Ook lanceerde The North Face voor de start van het jaar 2000 nog even haar eigen lijn met wandel- en duurloopschoenen! Kortom; voor ultieme outdoor uitrusting kon je perfect terecht bij The North Face!

  Alles voor een top prestatie
  Inmiddels is The North Face uitgegroeid tot een merk met een ontzettend breed assortiment. Of het nou gaat om kleding, headwear, schoenen of een The North Face rugzak… Je vindt er alles voor een top prestatie. Daarnaast is The North Face tegenwoordig een van de meest populaire merken wanneer het aankomt op streetwear. En eerlijk is eerlijk; met haar comfortabele items mag The North Face absoluut niet ontbreken in de wereld van streetwear!

  Ga er op uit; kies voor The North Face! Bestel jouw favoriete items makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Bestel The North Face nu online op Go-Britain. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16.30 uur, wordt de volgende dag al geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

47 artikel(en)