• Pelle Pelle

  Pelle Pelle

  Pelle Pelle

  Pelle Pelle heeft zich als merk opnieuw uitgevonden en slaat een nieuwe weg in zonder hun roots uit het oog te verliezen. In 1978 startte Marc Buchanan Pelle Pelle, een merk dat zich specialiseerde in het maken van lederen jassen. Al snel groeide de populariteit van Pelle Pelle en breidde het merk zijn collectie uit. Na de gouden 'hiphop' tijd viel het even stil voor het merk. In stilte werkte het merk aan een comeback in een nieuw jasje.

  Met een Scandinavisch designteam voor de Europese collectie van Pelle Pelle is de nieuwe stijl modieuzer en gekleurder, zoals deze te gekke crewnecks, t-shirts en mutsen! Pelle Pelle, Streetwear die past bij deze tijd!

  Pelle Pelle bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel Pelle Pelle nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

1 artikel(en)