• Oakland Raiders

  Nfl oakland raiders

  Oakland Raiders

  Oakland Raiders is een professioneel American Football team uit Oakland, Californië. Het team is opgericht in 1960. Het logo van Oakland Raiders was eerst een kleurenschema van zwart en goud waar de coach het niet mee eens was, hij wilde zijn stempel drukken en een nieuw logo voor de club maken waardoor het stadion meer mensen zou trekken.

  Black & Silver look!

  Het logo kreeg nieuwe kleuren en een sexyer uitstraling met de black & silver look, de helmen en gekruiste toevoegingen had het team een stoere uitstraling. De collectie heeft verschillende items waaronder: crewnecks, t-shirts, tanktops, fitted caps, snapback cap en strapback caps kortom genoeg keuze. Is Oakland raiders jouw favoriete team of past de kleding perfect bij jouw stijl? Maak je keuze en bestel je favoriet op Go-Britain.nl

  Oakland Raiders artikelen bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel nu je favoriete kleding van de NFL Oakland Raiders online op Go-Britain.nl. Besteld voor 16.30u betekent de volgende dag al in huis! En bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken in real life? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden! Iets voor jou?

3 artikel(en)