• North Carolina Tar Heels

  Ncaa north carolina tar heels

  North Carolina Tar Heels

  North Carolina Tar Heels is een verzamelnaam voor de 27 sportteams van de universiteit van North Carolina uit Chapel Hill, North Carolina. De teams doen mee aan de NCAA (National Collegiate Athletic Association) de grootste sportcompetitie van Amerika en tegelijkertijd van de hele wereld!

  It's all about the name

  De naam Tar Heels komt van de gelijknamige bijnaam voor North Carolina. De sportteams spelen in de kleuren (licht)blauw en wit en hebben als logo een ram. Van de Tar Heels zijn er verschillende caps en een muts verkrijgbaar met het logo van de teams erop. Zijn deze caps en/of muts iets voor jou? Bestel het dan nu op Go-Britain!

  North Carolina Tar Heels headwear bestel je makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Bestel je Ncaa North Carolina Tar Heels headwear nu makkelijk en snel online op Go- Britain.nl! Besteld voor 16.30u betekent de volgende dag al in huis! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken in real life? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden! Iets voor jou? Bestel dan nu je NCAA North Carolina Tar Heels bij Go-Britain!