• Orlando Magic

  Nba orlando magic

  Orlando Magic

  Orlando Magic is een professioneel basketbal team uit Orlando, Florida. De club is opgericht in 1989 de missie van Magic was wereldkampioen worden binnen en buiten het veld en het leveren van legendarische momenten, ze spelen al 21 jaar in de NBA (National Basketball Association).

  De Tenues!

  De tenues van de club zijn door de jaren heen steeds iets veranderd. In 1989 had het thuis tenue de kleuren, wit met zwarte strepen, zwarte cijfers en het logo was blauw. Nu is het tenue zwart met zilveren strepen. En het logo zilver met blauw,  dit werd in het seizoen 2011/2012 werd gelanceerd. De collectie van Orlando Magic is heel divers, van horloge tot muts en van t-shirt tot tanktop is er voor ieder wat wils! Wat is jouw favoriet? Maak je keuze en bestel online!

  Orlando Magic kleding of headwear bestellen op Go-Britain.nl!

  Bestel je NBA Orlando Magic artikelen nu online op Go-Britain.nl. Voor 16.30u besteld? Dan heb je ze al de volgende dag in huis! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken in real life? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

1 Artikel(en)