• New York Knicks

  Nba new york knicks

  New York Knicks

  De New York Knicks of New York Knickerbockers is een basketbalteam uit New York. De naam Knickerbocker komt uit het boek “The History of New York” waarin een fictieve Nederlandse auteur “Diederich Knickerbocker” optrad.

  De team kleuren!

  De clubkleuren hebben ook een Nederlandse invloed, de oranje, witte en blauwe clubkleuren komen voort uit de Nederlandse prinsenvlag. De thuis wedstrijden van de Knicks worden gespeeld in de Madison Square Garden, wat ook wel het “Mekka” van het basketbal word genoemd. De nieuwste artikelen van New York Knicks zijn verkijgen op Go-Britain.nl waarbij je keuze hebt uit de merken New Era en Mitchell & Ness. Wat is jouw favoriet? Kies en bestel!

  New York Knicks artikelen bestel je makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Bestel je NBA New York Knicks artikelen nu bij de #1 op streetwear gebied, Go-Britain.nl! Bestel je voor 16.30u? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken in real life? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

  New York Knicks fan? Bestel dan nu jouw NYK kleding op Go-Britain!

1 Artikel(en)