• Chicago Bulls

  NBA chicago bulls

  Chicago Bulls

  Chicago Bulls is een professioneel basketbalteam uit de noord-Amerikaanse basketbalcompetitie, de NBA (National Basketball Association). De Bulls zijn gevestigd in Chicago (illinois). Vanaf de plaatsing voor de play-offs heerste er een enorme glorie binnen het team. Michael Jordan verbrak in zijn eerste seizoen alle teamrecords en met zijn input werden er in de jaren 90, zes titels gewonnen!

  Famous Bull

  Het logo van de Bulls is een kop van een boze stier in een rode kleur met zwarte horens die zijn gedipt met bloed. Het logo is ontworpen door de bekende sport kunstenaar Theodore W. Drake en is sinds 1966 niet meer veranderd. Chicago Bulls heeft allerlei verschillende artikelen waaronder: Crewnecks, t-shirts, mutsen, strapback caps, snapback caps, fitted caps die vertegenwoordigd worden door onder andere: Mitchell & Ness , New era en Deuce.

  Is Chicago Bulls jouw favoriete team? Of ben je net als wij helemaal gek van het logo? Maak je keuze en bestel op Go-Britain.nl!

  Bestel je favoriete NBA Chicago Bulls artikel nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

5 artikel(en)