• Brooklyn Nets

  Nba brooklyn nets

  Brooklyn Nets

  Brooklyn Nets is een basketbalteam in de National Basketball Association die gevestigd zitten in Brooklyn, New York. De ploeg is in 1967 opgericht onder de naam: New Jersey Americans, na één jaar verhuisde de ploeg en werd de naam veranderd naar de naam die nu nog steeds gebruikt wordt Brooklyn Nets.

  De team kleuren!

  De team kleuren van de nets zijn voor het thuis tenue wit met een rood blauwe striping en voor de uitwedstrijden een blauw tenue met wit rode striping. De artikelen van deze ploeg worden vertegenwoordigd door de merken Mitchell & Ness , Deuce en New Era. Passen de mutsen , caps of kleding van de Nets perfect bij jouw stijl? Maak dan nu je keuze en bestel online.

  Brooklyn Nets artikelen bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel je NBA Brooklyn Nets artikelen nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

  Brooklyn Nets iets voor jou? Bestel dan nu bij Go-Britain!