• Boston Celtics

  Nba boston celtics

  Boston Celtics

  De Boston Celtics is een basketbalteam uit de National Basketball Association gevestigd in Boston, Massachussetts. Ze hebben een recordaantal van 17 NBA-titels gewonnen. Het logo van de Celtics is al een aantal keren vervangen van een kabouter in verschillende kleuren tot dat in het seizoen 2011-2012 het logo met het witte klavertje vier met de letters celtics erboven.

  De Team kleuren

  Het tenue van de celtics is bij thuiswedstrijden altijd wit en het uit tenue altijd groen. De collectie van de Celtics wordt vertegenwoordigd door de merken NEW ERA & Mitchell & Ness waarbij keuze is uit onder andere: mutsen, diverse caps, t-shirts, crewnecks en tanktops. Is het NBA team Boston Celtics jouw favoriet? Of past de kleding perfect bij jouw stijl? Bestel dan nu online!

  Boston Celtics bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel je NBA Boston Celtics artikelen nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

  Boston Celtics iets voor jou? Bestel dan nu bij Go-Britain!

1 artikel(en)