• Sneakers

  Converse sneakers

  Converse sneakers

  De meeste mensen kennen Converse van de populaire Chuck Taylor All Star schoenen. Het merk Converse werd bekend toen de All Star als basketbalschoen zeer populair werd. Die populariteit was te danken aan top basketballer Chuck Taylor die de schoen onder zijn hoede nam. Dit was zo succesvol dat de schoen naar hem werd vernoemd, en nog altijd prijkt Taylor’s handtekening op het logo.

  Vandaag de dag zijn de Converse sneakers nog steeds een hype! Zo heb je bijvoorbeeld de Allstar ox. Door de uitgebreide en diverse collectie van Converse is er voor iedereen een bijpassende sneaker! De sneakers van Converse zijn qua uitstraling tijdloos en dus een must voor je sneaker collectie!

  Converse sneakers bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel je Converse sneakers nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

12 artikel(en)