• G-Shock

  Casio G-shock horloge

  Casio G-shock horloge

  We hebben ze! Eindelijk mogen we ze welkom heten in ons assortiment! De Casio G-Shock horloges zijn een mix van onverwoestbaarheid, een stoer uiterlijk en een fascinerende technologie. Ben je iemand die veel met z'n handen bezig is of een fanatieke sporter? Dan zijn deze Casio G-Shock horloges perfect! Met meer dan 20 verschillende varianten in verschillende kleuren is er voor iedereen wel een bijpassende G-Shock te vinden!

  100% Kwaliteit, 100% G-Shock

  G-Shock horloges bestaan 100% uit kwaliteitsmaterialen! Compleet met Alarm functie, timer, stopwatch, verlichting, mineraal glas, schokbestendigheid en is tot wel 20 bar (200 meter) waterdicht! Combineer dit met onverwoestbaarheid en een ruig uiterlijk en de G-Shock horloges zijn geboren!

  Kan jij hem aan?

  Denk jij dit Casio horloge aan te kunnen? En passen de G-Shock horloges bij jouw levenstijl? Bestel dan nu jouw eigen Casio G-Shock Horloge! Bestel je hem voor 16.30 u.? Dan heb je hem de volgende dag al in huis! En door de boven de €80,- is gratis levering regel, wordt hij ook nog eens gratis thuis bezorgt! Wees er snel bij!

6 artikel(en)