• Carhartt WIP

  Carhartt WIP

  Carhartt WIP

  Het Amerikaanse kleding merk Carhartt WIP – Carhartt Work In Progress – werd in 1889 opgericht door Hamilton Carhartt. Het merk vind zijn oorsprong in Detroit, Michigan. Hier begon Carhartt met het realiseren van werkkleding en beschermende kleding gemaakt van duurzame kwaliteitsstoffen. De hoge duurzaamheid en kwaliteit van de kleding maakte het merk erg aantrekkelijk voor bijvoorbeeld spoorwerkers.

  Carhartt WIP door de jaren heen
  Na enige tijd begon de uitbereiding van het merk. Naast workwear die geschikt was voor spoorwerkers begon Carhartt met het ontwerpen van kleding die geschikt was voor andere beroepen. Zo ontwikkelde het merk water- en brandwerende materialen en broeken en jeans met studs en klinknagels.

  De jaren ‘90
  Halverwege de jaren ’90 maakte Carhartt WIP haar entree in de skate- en modewereld. Cargo pants, mutsen, sweaters, rugzakken, jassen en meer… Ook bracht het merk in 1997 de eerste Carhartt WIP damescollectie uit. Een enorme stap op het gebied van gelijkheid tussen mannen en vrouwen, vooral omdat Carhartt in eerste instantie een merk was dat zich specifiek richtte op de ‘mannelijke beroepen’.

  Meer dan 100 jaar later…!
  Tegenwoordig focust het Amerikaanse familiebedrijf zich vooral op vrijetijdskleding. Vrijetijdskleding geschikt voor hen die er lekker casual uit wil zien. Alle items zijn te herkennen aan het iconische Carhartt WIP logo! Een logo dat tegenwoordig absoluut niet meer weg te denken is uit de wereld van streetwear.

  Carhartt WIP bij Go-Britain
  Op zoek naar een casual outfit die er onwijs goed uit ziet? Bij Go-Britain kun je terecht voor een nieuwe Carhartt tee, short, longsleeve, jacket, cap en nog veel meer. Stuk voor stuk van top kwaliteit en tegelijk hartstikke dope! Je vindt de complete Carhartt WIP collectie hieronder.

  Ben jij een liefhebber van een casual stijl? Check dan snel de hele collectie van Carhartt WIP!

  Bestel Carhartt WIP nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

91 artikel(en)