The BuyersClub


Expertise op het gebied van streetwear!


The BuyersClub van Rib.Eye.Steak bestaat uit een team selectief gekozen leden met een expertise op het gebied van streetwear. Want wie weet er nou beter wat DE streetwear van het moment is als jijzelf?! The BuyersClub vormt de stem van onze klanten en bepaalt mede welke producten en collecties verkrijgbaar zullen zijn in onze winkels. Op deze manier ben je bij Go-Britain verzekerd van de beste streetwear! Inmiddels zijn er twee BuyersClubs actief bezig met de selecties voor onze winkels in Rotterdam en Tilburg. Elk lid van The BuyersClub wordt selectief gekozen in de stad van de winkel en omstreken.

Als lid van The BuyersClub…

Naast het mee bepalen over wat er wel (of niet) in de winkels komt laten de buyers hun stijl zien op de Go-Britain social media. Twee keer per maand vind je er een Buyers Choice waarin buyers om de beurt laten zien hoe zij nieuwe items combineren en dragen op de manier die bij hen past. Iets gezien in The Buyers Choice wat jij graag wil hebben? De outfit’s van de Buyers zijn in-store eenvoudig terug te vinden! Alle items van de outfit hangen bij elkaar en zijn voorzien van een kaartje met daarop de foto van de Buyer die het item gekozen heeft. Zo weet je niet alleen wie de outfit heeft samengesteld… Je weet ook direct of je het juiste item te pakken hebt! Last but not least worden er in samenwerking met The BuyersClub regelmatig Rib.Eye.Steak items uitgebracht. Exclusieve streetwear items die ALLEEN bij Go-Britain verkrijgbaar zijn. Exclusief, fresh en 100% streetwear!

Ook lid worden?

Iedereen met een passie voor streetwear kan zich aanmelden voor de Rib.Eye.Steak BuyersClub. Pas jij bij ons team? Dan luisteren wij naar jou! Deel uit maken van deze club vol vooruitstrevende streetwear liefhebbers? Meld je aan via onderstaande button en laat je gegevens + motivatie achter.

Our Buyers

Benieuwd naar de leden van The BuyersClub? Check hier hun profiel!