Bezorgen - Go-Britain.nl

Bezorgen

Wat zijn de bezorgkosten ?

Bij bestellingen vanaf € 50,- stuurt Go-Britain jouw bestelling kosteloos naar je op. Dit geldt alleen voor verzendingen naar adressen in Nederland, Belgie en Duitsland. Je betaalt dan dus geen extra Bestelkosten!

Voor bestellingen tussen € 20,- en € 50,- vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten, voor Nederland is dat slechts € 2,99 en voor België en Duitsland € 5,99.

Voor bestellingen onder de € 20,- euro wordt er een extra bijdrage van € 2,- gevraagd, de bezorgkosten zijn in dat geval voor Nederland € 4,99 en voor België en Duitsland € 7,99.

Voor de overige landen wordt er altijd een bijdrage in de bezorgkosten berekend, ongeacht het aankoopbedrag.

Ook kun je kiezen om je webshop bestelling gratis op te halen in een van onze filialen. Voor meer info, zie: Gratis je webshop bestelling ophalen in een filiaal

Bestelkosten = Betaalkosten + Bezorgkosten

Welke vervoerders gebruikt Go-Britain ?

Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf aangeven hoe je je bestelling wilt ontvangen:

  • Ophalen in een filiaal
  • Thuis (of op een ander adres, bijv. je werk), via DPD.

Gratis je webshop bestelling ophalen in een filiaal

Woon je in de buurt van een filiaal, dan kun je er voor kiezen om je webshop bestelling daar naar toe te laten sturen. Je krijgt altijd bericht via de email wanneer je bestelling in jouw filiaal is aangekomen en je deze kunt komen ophalen.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling in een filiaal op te halen betaal je GEEN verzendkosten.

Daarnaast is het natuurlijk heel makkelijk dat je je webshop aankoop direct kan passen en eventueel direct weer kunt retourneren.

Wat is DPD ?

DPD is een grote vervoerder van pakketten, ook wel pakketdienst genoemd (Voor binnen en buiten Nederland).

Is er bijna altijd iemand bij je thuis of zijn je buren zo vriendelijk om jouw bestelling voor je in ontvangst te nemen, dan kun je je bestelling gewoon thuis laten bezorgen.

DPD levert je bestelling van maandag t/m vrijdag, tussen 08.00 – 18.00 uur , bij je thuis af. Houdt u er rekening mee dat u bestelling tijdig bestelt als u deze voor het weekend in huis wil hebben. DPD doet 2 pogingen om je bestelling bij je af te leveren, waarna nog 1 poging op afspraak wordt gedaan.

De chauffeur laat een briefje achter in je brievenbus als er niemand thuis is. Daarop schrijft hij vaak een extra instructie, bijv “Pakket afgegeven bij de buren op nr. 21”

Kan ik mijn zending volgen ?

Op het moment dat jouw bestelling ons warehouse verlaat, ontvang jij een Verzendbevestiging.

Hierin vind je een link waarmee je jouw zending kunt volgen (Track & Trace). Een Track & Trace link ontvang je niet als je een van onze filialen hebt gekozen als afleveradres.

Je Track & Trace werkt vanaf het moment dat jouw zending in het sorteer-depot van de vervoerder is aangekomen en gescand! Dit is meestal 2 uur nadat jouw bestelling ons warehouse heeft verlaten.