Bezorgen - Go-Britain.nl

Bezorgen

Wat zijn de bezorgkosten ?

Bij bestellingen vanaf € 100 stuurt Go-Britain jouw bestelling kosteloos naar je op. Dit geldt alleen voor verzendingen naar adressen in Nederland. Voor bestellingen in Belgie en Duitsland geldt dit vanaf een totaalbedrag van € 150. Je betaalt dan dus geen extra Bestelkosten!

Voor de overige landen wordt er altijd een bijdrage in de bezorgkosten berekend, ongeacht het aankoopbedrag.

Ook kun je kiezen om je webshop bestelling gratis op te halen in ons filiaal in Tilburg.

Bestelkosten = Betaalkosten + Bezorgkosten

Wat zijn de levertijden ?

Binnen Nederland wordt je bestelling tussen 1-3 dagen bezorgd. (muv zondag)
Sinds kort bieden wij onze klanten in Tilburg ook een Same-Day delivery service aan, oftewel vandaag besteld = vandaag in huis. Deze bezorgmethode is mogelijk van ma t/m vrijdag. Zorg er wel voor dat jij je bestelling voor 14:30 plaatst.
Voor België is dit ongeveer 3-5 dagen.
Für Deutschland gilt eine Lieferzeit von ca. 3-5 Tagen.
For other countries in the EU you should up hold delivery time of up to one week.

Welke vervoerders gebruikt Go-Britain ?

Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf aangeven hoe je je bestelling wilt ontvangen:

  • Ophalen in een Tilburg
    • Thuis (of op een ander adres, bijv. je werk), via Tour de Ville.

Gratis je webshop bestelling ophalen in een filiaal

Woon je in de buurt van een filiaal, dan kun je er voor kiezen om je webshop bestelling daar naar toe te laten sturen. Je krijgt altijd bericht via de email wanneer je bestelling in jouw filiaal is aangekomen en je deze kunt komen ophalen.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling in onze winkel in Tilburg op te halen betaal je GEEN verzendkosten.

Daarnaast is het natuurlijk heel makkelijk dat je je webshop aankoop direct kan passen en eventueel direct weer kunt retourneren.

Wat is Tour de Ville ?

Tour de Ville een pakketdienst die op een duurzame en sportieve manier onze klanten voorziet van hun bestellingen. (Exclusief binnen Nederland).

Is er bijna altijd iemand bij je thuis of zijn je buren zo vriendelijk om jouw bestelling voor je in ontvangst te nemen, dan kun je je bestelling gewoon thuis laten bezorgen.

Tour de Ville levert je bestelling van maandag t/m vrijdag, tussen 08.00 – 18.00 uur en soms ook in de avonduren, bij je thuis af. Ze zullen ook altijd 2 pogingen doen om je bestelling bij je af te leveren.

Mocht er geen Tour de Ville vestiging in jouw buurt zijn dan wordt de levering uitbesteed aan een betrouwbare lokale pakketdienst bijvoorbeeld Fietskoeriers of PostNL.

De chauffeur laat een briefje achter in je brievenbus als er niemand thuis is. Daarop schrijft hij vaak een extra instructie, bijv “Pakket afgegeven bij de buren op nr. 21”

Kan ik mijn zending volgen ?

Op het moment dat jouw bestelling onze warehouse verlaat, ontvang jij een Verzendbevestiging.

Hierin vind je een link waarmee je jouw zending kunt volgen (Track & Trace). Een Track & Trace link ontvang je niet als je één van onze filialen hebt gekozen als afleveradres.

Je Track & Trace werkt vanaf het moment dat jouw zending in het sorteer-depot van de vervoerder is aangekomen en gescand!


Go-Britain klantenservice!

Heb je ons een vraag of opmerking gestuurd, dan doen wij ons best jouw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
Neem contact op met de Klantenservice