• GT-II

  Asics Gt-ii sneakers

  Asics GT-II

  Asics is een afkorting voor Anima Sana in Corpore Sano, wat staat voor ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Asics weet wat ze doen en dat zie je goed terug in hun GT-II collectie! Asics heeft de Onitsuka Tiger sneakers een sportief jasje gegeven en zo ontstonden de GT-2 sneakers!

  De GT-2 sneakers hebben een dikke gel-zool voor een goede demping en zijn gemaakt van lucht doorlatende materialen, waardoor het een ademende sneaker is! In tegenstelling tot de Gel-lyte III collectie, hebben de sneakers uit de GT-2 collectie een dichte tong. Zijn deze sportieve sneakers iets voor jou?Bestel dan nu jouw eigen GT-II sneakers!

  Asics GT-2 bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel je Asics GT-II sneakers nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

  Zijn de Asics GT-2 Iets voor jou? Bestel ze dan nu bij Go-Britain.nl of haal ze in een filiaal bij jou in de buurt!

1 Artikel(en)