• Gel-lyte III

  Asics Gel-lyte Iii sneakers

  Asics Gel-Lyte III

  Asics is een afkorting voor Anima Sana in Corpore Sano, wat staat voor ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Asics weet wat ze doen en dat zie je goed terug in hun nieuwe Gel-lyte 3 collectie! Een sportieve en kwalitatieve schoen in een modern jasje, is waar deze sneaker van Asics voor staat. En bij deze collectie hebben ze zeker niet de plank misgeslagen!

  De Gel-lyte 3 sneakers hebben een dikke zool die zorgt voor een goede demping, een tweedelige tong en door de gebruikte materialen is het een lichte en ademende sneaker. Gooi deze kwaliteiten in de blender, samen met vette kleuren en de Gel-lyte 3 sneaker rolt eruit! Welke Asics Gel-Lyte 3 sneakers zijn jou favoriet? Bestel ze snel!

  Asics Gel-lyte 3 bestel je makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Bestel je Asics Gel-lyte 3 sneakers nu online op Go-Britain.nl. Wanneer je voor 16.30u besteld, worden ze de volgende dag al geleverd! En bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken?Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

4 artikel(en)