• Asics

  Asics

  ASICS

  Asics is opgericht in Japan in 1949 onder de naam Onitsuka. Het bedrijf Onitsuka is begonnen met het maken van basketbal schoenen die speciaal ontworpen waren om het sportniveau te bevorderen. In 1977 ging Onitsuka samen werken met een kleding- en breigoederenproducent en werd de naam veranderd in Asics, een afkorting voor: Anima Sana in Corpore Sano, wat staat voor ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

  Vandaag de dag staat het merk in de top 5 van beste sportschoenen in de wereld! En wanneer je als bedrijf top kwaliteit sportschoenen levert, kunnen sportieve casual Asics sneakers natuurlijk niet ontbreken! Check nu snel onze nieuwe Gel-Lyte 3 sneakers!

  ASICS bestel je makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Bestel nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16:30, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!

23 artikel(en)