Asics kopen? Shop je items bij Go Britain | Go-Britain.nl

Asics

Asics is in 1949 opgericht door de Japanner Kihachiro Onitsuka (voor de oplettende lezer, dat is inderdaad waar de naam "Onitsuka Tiger" vandaan komt!). Asics is wereldwijd bekend, maar doet het in Nederland bovengemiddeld goed. Als het om populariteit van dit merk gaat, staat Nederland op nummer drie!

Kihachiro Onitsuka zag dat de Japanse jeugd weinig zelfvertrouwen had en zag fitness als de oplossing voor dit probleem. Hij wilde een schoen ontwerpen dat perfect aansloot op de sportieve leefwijze van de drager. Dat is ze gelukt: Asics' schoenen zijn ongetwijfeld perfect voor een rondje hardlopen in de ochtend, maar doet ook de professionele sporter niets tekort. Scroll snel naar onder en vind jouw ideale paartje, of finish jouw look met een van de tops of trainingsbroeken van Asics!

Asics sneakers bestel je makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

Bestel je Asics sneakers nu online op Go-Britain.nl. Bij bestellingen vanaf 50,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels in Arnhem, Enschede, Tilburg of Rotterdam.