• Skateboarding

  Adidas Skateboarding sneakers

  Adidas Skateboarding sneakers

  De sneaker collectie van Adidas is opgedeeld in twee categorieën, namelijk de Originals en de Skateboarding sneakers! Die laatste categorie staat dan ook, zoals de naam al zegt, volledig in het teken van de skatecultuur en het skaten zelf. De Adidas Skateboarding sneakers zijn zo ontworpen, dat ze perfect zijn voor tijdens het skateboarden maar ook voor de casual outfits!

  Zeker geen half werk!

  Compleet met loopzolen van gevulkaniseerd rubber voor de beste grip en ademende bovenwerken van lichtgewicht stoffen, zijn het sneakers die niet in je collectie kunnen missen wanneer je een skateboard bezit! Kijk nu naar de volledige Skateboarding collectie van Adidas en bestel je favoriet!

  Adidas Skateboarding sneakers bestellen bij Go-Britain.nl

  Bestel je Adidas Skateboarding sneakers nu online op Go-Britain.nl. Je bestelling, mits geplaatst op een werkdag voor 16.30 uur, wordt al op de volgende dag geleverd (via PostNL) en je kunt zelf bepalen waar je jouw bestelling ontvangt. Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden! Iets voor jou? Bestel dan nu je Adidas Skateboarding sneakers bij Go-Britain!

2 artikel(en)