• ZX 700

  Adidas Originals Zx 700 sneakers

  Adidas Originals Zx 700 sneakers

  Het Adidas Originals ZX 700 model komt uit de jaren 80. In deze jaren was de ZX-familie de baas in sneakerland! En deze mooie comfortabele sneakers zijn daar een vintage eerbetoon aan! Deze sportieve sneakers zijn zo ontworpen, dat ze een hoog comfort bieden tijdens het dragen en door ze in een modern jasje te steken, zijn ze helemaal van deze tijd!

  Sneaker met comfort

  Deze sneakers waren oorspronkelijk hardloopschoenen en zijn ontworpen met verschillende technologieën, waardoor ze een hoog comfort bieden. Zo hebben deze sneakers, naast de heerlijke kleuren combo's;

  - Een nylon bovenwerk met suède.

  - Rubberen zool met veel grip.

  - Een zool met ingespoten EVA-middel zool voor duurzame, lichte schokdemping.

  Al met al een heerlijke, kleurrijke sneaker met veel comfort! Wij bij Go-Britain zijn er fan van! Jij al jouw favoriet uitgekozen? Bestel ze makkelijk en snel op Go-Britain.nl!

  Jouw favo Adidas Originals Zx 700 sneaker al uitgekozen?

  Bestel je Adidas Originals Zx 700 sneakers nu online op Go-Britain.nl. Heb je voor 16.30u besteld? Dan heb je ze de volgende dag al in huis! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden! Iets voor jou? Bestel dan nu je Adidas Originals Zx 700 sneakers bij Go-Britain!