• Adilette

  Adidas Originals Adilette slippers

  Adidas Originals Adilette slippers

  In 1949 is Adidas opgericht, maar in 1972 kwamen ze met 'de slipper' van de eeuw. Namelijk, de Originals Adilette! De slipper is speciaal ontworpen voor recreatie en ontspanning, en is vooral in de voetbal wereld erg populair! Maar naast een populaire slipper, is het nog veel meer.

  Meer dan populair!

  Naast dat het een super populaire Adidas slipper is, bied het ook nog eens super veel comfort! De band is gemaakt van een synthetisch materiaal die duurzaam is en snel droogt. Daarnaast lopen ze ook nog eens comfortabel door het speciale voetbed. Wil jij je voeten blij maken in stijl? Bestel ze dan snel bij Go-Britain.nl!

  Adidas Originals Adilette slippers bestellen bij Go-Britain.nl!

  Bestel je Adidas Originals Adilette slippers nu online op Go-Britain.nl. Voor 16.30u besteld? Dan heb je ze de volgende dag al in huis! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden! Iets voor jou? Bestel dan nu je Adidas Originals Adilette slippers bij Go-Britain!

6 artikel(en)