• Jas

  A.N.T. Jas

  A.N.T. jassen

  A.N.T. (A Native Tourist) is een independent label gedreven door een stel reislustige creatievelingen uit Eindhoven. A.N.T kleding en headwear weerspiegelen hun grote liefde voor een verfijnde authentieke stijl met een originele outdoor twist. Wanneer je naar de jassen collectie kijkt, zie je gelijk een grote diversiteit! Maar ondanks dat de jassen sterk verschillen, blijf je altijd zien dat het een A.N.T jas is

  f.A.N.T.astische collectie!

  A.N.T maakt gebruik van verschillende prints die ze zelf geheel ontwerpen. Ook maken zij in hun ontwerpen gebruik van meerdere kleurenvlakken. Hierdoor krijgen de jassen een speels uiterlijk en onderscheiden ze zich. Ben jij op zoek naar een dikke winterjas? Een parka? Of juist een dun zomer jack? En wil je onderscheidend zijn? Bestel dan nu jouw A.N.T. jas!

  Heb jij jouw keuze al kunnen maken?

  Bestel jouw favoriete A.N.T jas nu online op Go-Britain.nl. Bestel je voor 16.30u op een werkdag? Dan wordt jouw jas de volgende dag al geleverd! En bij bestellingen vanaf € 80,- is de verzending ook nog eens helemaal gratis! Liever eerst passen en/of bekijken in real life? Kom dan naar een van onze 4 winkels, in 4 verschillende steden!